Vakıfbank İlkokulu

Vizyon: Üstün nitelikli insanlar yetiştirerek bilimsel gelişmeler ve tarihinden ders alan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümsemiş, insan hakları bilinci gelişmiş, ahlaki değerlere sahip iyi bireyler yetiştiren ve ülke, aile ve doğa sevgisi bilincinin oluşmasına katkıda bulunan bir okul olmak.

Misyon: . Cumhuriyetin temel ilkeleriyle, Atatürk İlke ve İnkılaplarını yaşayan ve yaşatan, . Milli ve Kültürel mirasını gelecek nesillere taşıyabilen, . Eğitim - Öğretim kadrosu ve donanımlı altyapısıyla, teknolojik gelişmeleri takip eden, . Özgüveni ile kendini ifade edebilen, . Enerjisini yetenekleri doğrultusunda kullanan, . Coşkusu, kararlılığı ve üretkenliği ile geleceğin güçlü Türkiye´sini oluşturacak bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: -

WEB - https://vakifbankilk.meb.k12.tr

Adres - Ziraat Mah. Çalıkuşu Sk. No4 İç Kapı No1 MERKEZ / KÜTAHYA

Yerleşim Yeri - MERKEZ

Adres - Ziraat Mah. Çalıkuşu Sk. No4 İç Kapı No1 MERKEZ / KÜTAHYA

Ulaşım 5 dakikada bir Belediye Halk Otobüsleri ile ulaşım 07:00 - 00.00 saatleri arasında sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0